Skip to content

FATMIR XHAFERI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-28 13:02:25
JSON

NIPT: K32104003S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje librash, revista, broshura, kancelari etj. Botime të ndryshme me karakter letrar, shkencor, periodik, broshura dhe të gjitha produktet që lidhen me botimin, revista të ndryshme, materiale të printuara me karakter reklamues etj. Grumbullimi dhe përpunimi i një informacioni të gjithanshëm me qellim përdorimi nga të tjerët. Hapje faqe interneti dhe produktet që lidhen me te. Aktivitete të ndryshme tregtare e financiare, bankare, blerje e shitje me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshme, të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme etj., të eksport-importit, të cilat janë të nevojshme për realizimin integral të veprimtarisë së shoqërisë. Tregtim, import-eksport të aparaturave të ndryshme elektronike, pjesëve të tyre për këmbim. Organizim dhe zhvillimi i kurseve të ndryshëm për kualifikime profesionale.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/08/2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Automjet me targë TR 9786 J
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë BRIGADA 8-TE

Adresa:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr.2, Rruga "Zonja Çurrë", Ndertese Private Nr.15 (Magazine)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 129 912,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 908 660,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 700 564,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 120 273,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 672 193,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 628 695,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 416 732,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:28 946 850,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:28 313 341,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:32 098 929,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:30 913 539,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:40 524 127,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:34 757 742,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 31 406 165,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala