Skip to content

KOSTANDIN KOLLA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-07 09:53:14
JSON

NIPT: K32508664V
Administrator: KOSTANDIN KOLLA
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime restorant.Hotel
Emërtime të tjera Tregtare: KOSTANDIN KOLLA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 24/02/2003
Rrethi: Gjirokaster
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DROPULL I POSHTEM DERVICAN ,Fshati Dervician, lagjja e Potshme, rruga "Lefter Millo", godine 3- kateshe, kati 1-re, nr. pasurie 163/316, zona kadastrale 1476

Adresa:
Gjirokaster , DROPULL I POSHTEM DERVICAN, Lagjja e Poshtme, rruga "Lefter Millo", godine 3-kateshe, kati i dyte dhe i trete, objekti nr.163/316, ZK 1476

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 7.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara