Skip to content

HËNË HILAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-17 15:29:25
JSON

NIPT: K32509674K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te mallrave te ndryshem ushqimore dhe industriale. Tregtim te fishekzjarreve. Materiale per dekor, materiale te buta. Lodra dhe libra per femije, materiale sportive.
Emërtime të tjera Tregtare: HËNË HILAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08.07.2003
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Gjirokaster, Furgon BENZ 311 CDI SPRINTER me targe AA 789 BH
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 30.11.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Lagjja 11 Janari, rruga Birbilenjte, godine 1-kateshe, godina nr. 14/24, Zk 8541

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 17.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -257 863,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 616 715,00
Punuar Nga : L.Kanani