Skip to content

KOSTA MAJKO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-18 13:19:19
JSON

NIPT: K32513750N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me pakice te velgave te punes, materialeve te ndertimit, paisje elektrike dhe hidraulike. Servis per vegla pune. Sherbime, riparime dyer dhe dritare. Radio nderlidhje.
Emërtime të tjera Tregtare: Kosta Majko
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 27.03.2003
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Rruga Nacionale Gjirokaster-Kakavie, godine tre kateshe, perball Deges Ushtarake, kati pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani