Skip to content

ANDON ZHIDRO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-25 15:33:16
JSON

NIPT: K32521213T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Furre buke, prodhim, tregti, shperndarje. Transport per nevoja te aktivitetit.
Emërtime të tjera Tregtare: ANDON ZHIDRO
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Aqif Pasha, rruga Janaq Kilica, zona kadastrale nr.8524, pasuria nr.7/247, AA 229 UZ.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 25.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 272 715,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 336 246,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 304 478,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 138 940,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 202 151,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 46 003,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 85 054,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 350 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:5 356 172,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 785 390,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:7 597 228,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 450 068,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:9 036 750,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 337 745,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 183 581,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 8 398 214,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala