Skip to content

EDMOND KUSHOVA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-19 10:26:18
JSON

NIPT: K32621406F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti artikuj te ndryshem industriale. Tregtimi me pakice dhe shumice i makinerive dhe paisjeve bujqesore, rafte me konstruksion druri dhe metalike, elektrike, hidraulike, mekanike, materiale te ndryshme ndertimi, elektrike dhe hidraulike. Servis i veglave te punes dhe makinerive bujqesore.
Emërtime të tjera Tregtare: EDMOND KUSHOVA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.01.2003
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, MJETI FIAT DOBLO TARGA AB261CS 9301
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Apollonia, Rruga Brigada 11 Sulmuese, pallati nr 1 kati i pare.

Adresa:
Fier, Lagjja Sheq i Vogel, Rruga" Leonardo Murialdo", Objekti nr. 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 976 604,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 758 393,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 023 633,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 301 004,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 916 880,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 031 797,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 961 533,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 337 097,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 285 843,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 131 345,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 755 952,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 772 848,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 316 800,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:23 346 452,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:29 574 197,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:34 448 509,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:39 622 036,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:45 407 497,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:41 149 081,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 35 568 873,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 15 678 917,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 10 141 093,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 7 644 146,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 5 768 412,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 4 960 498,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 2 365 894,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani