Skip to content

Hekuran Xhina
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-21 14:11:53
JSON

NIPT: K32625210S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Zbatim e projektim, punime ne ndertim e kancelari dhe mbikqyrje, kolaudim. Vlersim te pasurive te paluajtshme.
Emërtime të tjera Tregtare: HEKURAN XHINA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 09/09/2002
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, RRUGA E MATERNITEI

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 21.10.2021
Pasqyrat financiare 2013
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 676 044,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 655 804,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 121 228,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 633 160,00
Punuar Nga : A.Lala