Skip to content

PETRIT LIKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-09 09:37:56
JSON

NIPT: K32628215E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, perpunim dhe tregtim druri. Tregtim i te gjitha llojeve te mallrave, materialeve, automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme, makinerive, pajisjeve dhe impjanteve te ndryshme te karakterit publik, industrial, bujqesor, tregtar, kulturor, sportiv te sherbimeve, pjese kembimi, goma te ndryshme, bateri automjetesh e te tj. Importim dhe eksportim te tyre. Tregti me shumice e pakice te artikujve te ndryshem industriale, bujqesore, produkteve ushqimore, materiale ndertimi, pesticide, pajisje elektronike, e te tjere. Import-Eksport. Tregti te vjarave lubrifikante, barbufe, restorant, sallon mode, servis makinash, lavazh, agjensi turistike. Ndertim objektesh.punime lyerje, hidraulike, elektrike, suvatime, gipsi. Tregti te pajisjeve elektronike, kompjutera, aksesore, kancelari, kondicionere. Tregtim materiale elektrike dhe pajisje laboratorike, transformator, elektromotorr dhe sherbim per transformatoret dhe elektromotorret. Tregtim, import-eksport me shumice dhe pakice te materialeve e pajisjeve elektrike, industriale dhe elektroshtepiake, pajisjeve e sistemeve te ftohjes e ngrohjes si dhe impianteve te tj. Projektim dhe istalim i pajisjeve elektrike, elektroshtepiake, industriale, sistemet e ftohjes e ngrohjes si dhe impianteve te tjera te cfardo lloji ne vendet e ushtrimit te aktivitetit dhe jashte tyre ne objekte te ndryshme. Sherbime mirembajtje dhe servise te ndryshme per materialet e pajisjet elektrike dhe industriale. Tregtim i lendeve djegese dru zjarri, briket, pellet dhe solar. S herbimi i kosulences juridike si dhe ne sektorin e auditimit, deviperim. Pastrimin e ambjenteve publike e private. Dezifektim, dezinsektim, deratizim. Tregtim i materialeve te buta dhe kepuce. Shitja 2 dhe blerja e materialit drusor te paprere, shfrytezimin e pyjeve, te prodhimeve te dyta pyjore si prerjet e shqopes..etj. Konsulence ne veprimtarine e projektimit dhe te hartimit te planeve te menaxhimit te pyjeve dhe perdorimit te lendes drusore, konsulence ne fushen e arredimit, mobilimit te ambjenteve, zyrave...etj. Tregtim me shumice e pakice bulmeti, buke e te gjitha llojeve. Import-eksport dhe tregtim me shumice e pakice te medikamenteve. Sherbime katering, organizime festive, kokteje, koncerte, panaire, etj. Punime dhe sherbime topografike, sherbim korrieri, sherbim postare. Tregtim dhe sherbim kimikatesh te ndryshme per dezinfektimin e ujit te pijshem.
Emërtime të tjera Tregtare: PETRIT LIKA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02/02/1998
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Elbasan, Bradashesh KATUND I RI AA 385 AZ
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, KATUND I RI Fshati Katund i Ri, Komuna Bradashesh

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 09.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 871 824,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 768 795,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 429 550,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 228 014,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 636 453,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 066 813,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 269 982,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 340 894,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:75 251 496,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:79 144 683,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:59 985 934,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:58 575 779,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:54 338 483,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:32 500 861,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 16 420 800,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 14 749 800,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala