Skip to content

NYREVA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-22 08:34:42
JSON

NIPT: K32706219V
Administrator: Rezart Kolla
Objekti i Veprimtarisë: Ekspot-import te mallrave industriale,ushqimore,konfeksione,artikuj elektroshtepiake,e bujqesore,ndertimore,pleherave kimike dhe tregtim materialesh duroalumini dhe druri.Pjese kembimi per paisje e makineri,sherbim me restorant e kafeteri.Shitje me shumice e pakice.Krijimi i institucioneve arsimore private,qe realizojne teresine e planeve dhe programeve mesimore ne nivele te ndryshme shkollore e parashkollore.Ambalazhim paketim te mallrave ushqimore. Shitje me pakice per publikun te produkteve ushqimore, pijeve dhe cigareve. Tregetim kancelarish, detergjente, pajisje kompjuterike dhe informatike. Shtiblerje dhe dhenie me qira te automjeteve te perdorura, sherbim transporti per nevojat e ajtivitetit dhe paleve te treta.
Emërtime të tjera Tregtare: NYREVA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29/01/1997
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 300 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1.Elbasan, Labinot fushe AA 253 IX
2.Elbasan, Labinot fushe, MENGEL,Makina tip ATP Caddy me targa AA 545 RM
3. Elbasan, Labinot fushe, AA 204 GY
4. Elbasan, Labinot fushe, MENGEL, Mjeti tip ATP me targe AA 743 NK
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Labinot fushe, MENGEL, Komuna Labinot Fushe, Fshati Mengel, rruga Kozma Naska, ish parku i mallrave, zona kadastrale nr.2654, kati 1.

Adresa:
Elbasan, Labinot fushe, MENGEL, Fshati Mengel, rruga Kozma Naska, zona kadastrale 2654, pasuria nr.A, ndertese 3-kateshe, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.11.2021
Statuti i Shoqerise
Vendim i ortakut te vetëm per rritjen e kapitalit date 02.08.2008
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2009
Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 525 722,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 158 084,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 301 212,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 513 304,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 695 120,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 467 886,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 813 153,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 854 165,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 426 506,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 306 826,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 1 111 543,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 285 810,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 669 826,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:111 758 796,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:105 078 099,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:99 070 516,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:167 523 925,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:171 450 826,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:44 634 377,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 22 212 306,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 21 377 913,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 22 097 449,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 22 584 544,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 19 640 208,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 10 394 972,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 13 414 439,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 19 896 282,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani