Skip to content

KRISTAQ SKENDERI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-06-13 07:04:17
JSON

NIPT: K32720203N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Klinike veterinare. Tregtimi i materialit racor. Import dhe tregtim lende te pare me shumice dhe pakice per ushqimoe blegtorie. Sherbime D.D.D, tregtim me shumice e pakice te produkteve te shendetsimit, per te garantuar nje mjedis publik te shendetshem, ne ambjente publike e sociale, ne proçese prodhimi e perpunimi, ne ambjente kafshesh e mjedisi. Sherbime profilaktike per evidentimin e kafsheve bujqesore, te shoqerimit dhe ekzotike duke realizuar identifikimin e tyre, ne mjediset ferme, shtepi apo ambiente publike, per vaksinime dhe levizjen e tyre ndermjet pronareve, ne tregjet e gjese se gjalle, dhe ne shtegtime. Farmaci veterinare. Sherbime veterinare ne mireqenien e kafsheve, ne akuakulture, ne ripopullim e peshkim per krijimin e nenpopulacioneve dhe zonave te lira e te mbikqyrura ne kafshet bujqesore dhe ne kafshet e egra per territore natyrore te sistemuara. Trajnime dhe asistence teknike per specialistet, studentet, fermeret dhe te interesuar ne fushen blegtori dhe bujqesi per aspekte profesionale.
Emërtime të tjera Tregtare: KRISTAQ SKENDERI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/04/2000
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.2.C - Klinika veterinare
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.2.B - Prodhim dhe/ose tregtim i materialit racor
II.7.A.2 - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (për kafshë - farmaci veterinare)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Shënkoll, Rruga Thoma Kalefi, objekt privat me numër 17/1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.12.2021
Ektrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.06.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 127 732,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 287 456,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 547 594,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 463 057,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 881 131,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 638 592,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 190 651,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:4 842 108,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:5 749 112,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 102 645,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:14 993 809,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:14 693 602,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:19 277 553,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:17 131 668,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja