Skip to content

ALTIN KARARI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-14 14:11:53
JSON

NIPT: K32731459C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim pjese nderrimi makinash. Riparim automjetesh, saldime, lyerje me boje i Automjeteve.
Emërtime të tjera Tregtare: Altin Karari
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Patos
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier Patos PATOS GRIZE

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 153 313,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 207 771,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 265 849,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:5 106 220,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:5 743 850,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 965 499,00
Punuar Nga : A.Lala