Skip to content

BEHAR LAMAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-14 14:29:29
JSON

NIPT: K32907408G
Administrator: BEHAR LAMAJ
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me pakice i artikujve te ndryshem ushqimore, kozmetike, industrial, hidraulik, detergjent dhe kancelari. Riparime dhe dhe sherbime te ndryshme hidraulike dhe elektrike etj.
Emërtime të tjera Tregtare: BEHAR LAMAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kurjan, MBERS

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara