Skip to content

Zeqo Norra
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-15 14:51:41
JSON

NIPT: K33111638O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti pjese kembimi .Servis Automjetesh (Makinash).Shitje automjetesh. Blerje automjetesh nga importi. Dhenie automjetesh me qera. Mbledhje, depozitim, shkaterrim I mjeteve rrugore ose I pjeseve te tyre te dala jashte perdorimit apo te braktisura.
Emërtime të tjera Tregtare: Zeqo Norra
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05/02/2004
Rrethi: Gjirokaster
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Gjirokaster, Karroatrec Mercedes BENZ Sprinter 311 CDI me targe AA 138 NR
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Lagjja "Gerhot", rruga nacionale "Gjirokaster-Tepelene", godine 2-kateshe, kati i pare, nr.pasurie 199/8, zona kadastrale 8541

Adresa:
Gjirokaster, Lagjja "Gerhot", rruga nacionale "Gjirokaster-Tepelene", km 2, shesh me nr.pasurie 4/19, ZK "Gerhot-Virua"

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani