Skip to content

BEQIR CENE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-02 09:06:27
JSON

NIPT: K33707875F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Bar - Bufe, Restorant.
Emërtime të tjera Tregtare: BEQIR CENE
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.01.2003
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Sarande, Lagjja nr.1, rruga" Telat Noga", pallati nr.9, kati-1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 73 760,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:951 646,00
Punuar Nga : L.Kanani