Skip to content

ALI VESELI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-03 14:40:18
JSON

NIPT: K33708276F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim gazi e pjesë këmbimi, servis automobilash, artikuj industrial, tregti me pakicë të detergjenteve dhe klorit, druve të zjarrit, punime të ndryshme në fushën e ndërtimit si gërmime, suvatime, izolime, lyerje. Tregti me pakicë të makinave. Ndertimin e Websites dhe mirëmbajtjen e faqeve te rrjeteve sociale.
Emërtime të tjera Tregtare: ALI VESELI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22/05/2003
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Kruje, Kraste, rruga e Varrezave , ndertese private, 1 kateshe, zona kadastrale nr.8621, me nr. pasurie 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 03.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala