Skip to content

FATMIR BRINJA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-11 09:12:26
JSON

NIPT: K33708871B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Farmaci bujqesore, plehra kimike.
Emërtime të tjera Tregtare: FATMIR BRINJA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
II.5.A - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Sarandë, METOQ Lagjja 1, rruga Zenel Poçi, godina 2, kati i parë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 391 763,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 340 684,00
Punuar Nga : A.Lala