Skip to content

ALBERT DOKU 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-21 09:43:30
JSON

NIPT: K33710231Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti artikuj te ndryshem elektrike dhe hidraulike.Sherbime riparimi dhe lyerje,tregti me pakice kancelari, tregti me pakice artikuj te ndryshem industrial, plehra kimike dhe pesticide.Disinfektim i ambjenteve publike dhe private.
Emërtime të tjera Tregtare: Albert Doku
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 13.03.2003
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 30.01.2021, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga aktiv ne te pezulluar.
Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 30.06.2021, eshte ndryshuar statusi i shoqërisë nga i pezulluar ne aktiv.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Kruje, Lagja Qender,rruga Kryesore,ndertese private 1 kateshe,zona kadastrale 8621,me nr pasurie 18.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 21.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani