Skip to content

VASKE GAQI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-09 09:05:25
JSON

NIPT: K33729014R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti me pakice te materialeve elektrike dhe te ndricimit.
Emërtime të tjera Tregtare: POWER ELECTRIC
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 29/01/2003
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Rruga Nacionale Korçë-Tiranë, Tek Ish Fabrika e Qumshtit, Korçë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 09.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 856 947,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 571 975,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 287 853,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 159 660,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 947 206,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 452 802,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 689 050,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 543 701,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:13 389 951,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:13 518 966,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:16 124 023,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:19 265 273,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:23 545 682,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:28 228 818,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 207 714,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 9 054 560,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala