Skip to content

Ilir Gishto
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-01 14:40:15
JSON

NIPT: K33814002O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te barnave veterinare,biopreparateve,veglave veterinare dhe klinike veterinare dhe ushqim per kafshe.Tregti te plehrave kimike dhe imputeve bujqesore. Organizim panairesh per kafshe dhe trajnime te ndryshme ne fushen e veterinarise.
Emërtime të tjera Tregtare: Ilir Gishto
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 14.02.2003
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 04.06.2021, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Me date 22.07.2021, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne aktiv.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Lagjja 8, Rruga"Kico Greco", Pallati Nr.75, Hyrja Nr. 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani