Skip to content

ILIRJAN POSTOLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-01 08:00:15
JSON

NIPT: K33915001O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kancelari, artikuj te ndryshem, mjete shkollore, printera, boje per printera, aksesore kompjuteri, artikuj sportive, lodra, artikuj pikture, detergjente, materiale elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: ILIRJAN POSTOLI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15.03.2003
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Lagjja 7, Rruga "Misto Mame", Ndertesa 1, Hyrja 10.

Adresa:
Korce, Bulgarec, Rruga Nacionale Korçe-Bilisht, Km. i I, zona kadastrale 1101, nr.pasurie 204/35, Barç.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 199 178,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 933 167,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 815 848,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 6 373 610,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 9 893 077,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 7 215 995,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 975 607,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 303 594,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 902 474,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 4 578 607,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 2 553 153,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 365 218,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:24 245 384,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:27 746 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:28 219 406,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:32 448 924,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:42 678 211,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:36 185 982,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 30 340 981,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 19 907 832,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 28 172 844,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 24 883 879,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 11 915 532,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 4 428 996,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani