Skip to content

ALEKO MIÇO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-01-21 15:54:06
JSON

NIPT: K33926064U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim i makinave te zyrave dhe te pajisjeve informatike. Riparim paisje kompjuterike, tregti paisje kancelarie, krijim dhe mirembajtje faqe interneti, krijim dhe mirembajtje rrjete kompjuterike, shitje programesh financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: BLU COMPUTER
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26.03.2003
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Lagjja 12, Bulevard Gjergj Kastrioti, Pallati 4, Kati i I.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.01.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 280 608,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 069 374,00
Punuar Nga : A.Lala