Skip to content

DHIMITER FRANGO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-22 08:04:11
JSON

NIPT: K34122947T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Servis automjetesh, riparime te sistemit te frenimit , hidraulike dhe elektrike. Tregti me pakice te artikujve industriale dhe pjeseve te kembimit per automjete. Import i automjeteve te tipeve te ndryshme dhe tregtimi i tyre brenda vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: DHIMITER FRANGO
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/10/2005
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore Finiq VRION Fshati Vrion, rruga nacionale SarandeGjirokaster, godine 1-kateshe, Nr.Pasurie 1970/4, Zona Kadastrale 3832

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 22.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala