Skip to content

Leonard Mihallari
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-06 16:06:07
JSON

NIPT: K34627002G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import dhe tregetimme shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industriale, materiale elektrike etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Leonard Mihallari
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/10/2003
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, Lagjja 16, Rruga e Antoni Athanas, Objekti nr. 45

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 06.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 057 596,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 750 432,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 116 400,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 151 482,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 489 986,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 599 351,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 689 622,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 245 566,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:41 361 544,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:37 152 669,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:14 229 198,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:16 683 350,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 369 305,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 153 802,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 5 122 634,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 039 734,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala