Skip to content

KASTRIOT VORFI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-08-24 13:11:19
JSON

NIPT: K36306710V
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kancelari dhe shërbime kompjuterike.Shitje tonerash. Tregtim montim dhe mirmbajtje kamerash sigurie, shitje te paisjeve elektronike. Tregëtim të materialeve të pastrimit etj.Transport mallrash sipas nevojave të biznesit. Tregëtim lodrash dhe dhuratash.
Emërtime të tjera Tregtare: Kancelari VORFI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06/05/1995
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Diber, Peshkopi, Mjeti me targa AA 836 XR
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja “Gjok Doçi”, Bulevardi “Eles Isufi” Objekti në Pasurinë Nr.13/19, Z.K.Nr2932/Peshkopi

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.08.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 085 511,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 404 813,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 106 465,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:13 576 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:9 280 815,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 221 817,00
Punuar Nga : A.Lala