Skip to content

BASHKIM ELEZI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-29 09:40:45
JSON

NIPT: K36306712O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi i bukës dhe i brumrave të freskëta.
Emërtime të tjera Tregtare: Bashkim Elezi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.01.2001
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja "Gjok Doçi", "Bulevardi "Elez Isufi", ndertesa 1-kateshe, me zone kadastrale nr. 2932 dhe me nr. pasurie 13/1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 29.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani