Skip to content

Lenije Zani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-19 15:49:34
JSON

NIPT: K36306832L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti te artikujve te ndryshem ushqimore, mishit dhe bulmetit dhe fruta-perimeve. Pastrim ambiente, zyra shteterore, private, spitalore, godina administrative-publike etj. Dizinfektim, dezinfektim, dizinsektim dhe deratizim. Prodhim byrekesh dhe embelsirash. Ambjente magazinimi.
Emërtime të tjera Tregtare: Lenije Zani
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Çështje Ligjore: Me date 29.12.2017, u pushua perkohesisht aktiviteti i shoqerise per nje afat te pacaktuar. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Gramsh, Lagjja Sporti, rruga Hamit Dollani, pallati nr.153 kati i pare, zona kadastrale nr.1842, nr. pasurie 9/27

Adresa:
Elbasan, Gramsh, Lagjja Sporti, rruga Rinia, pallati nr.8/287 kati i pare, zona kadastrale nr. 1842, nr. pasurie 8/287-M2
Elbasan, Gramsh, Lagjja Sporti, rruga Hamit Dollani, pallati nr.153 kati i pare, zona kadastrale nr.1842, nr. pasurie 9/27-N19, 9/27-N16, 9/27-N8, 9/27-N15

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 19.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 205 506,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 033 990,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 410 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 778 307,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 623 739,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:38 631 533,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:23 053 667,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:16 206 402,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 17 096 293,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 204 416 443,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.Lala