Skip to content

PIRRO VERUSHI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-06 11:11:05
JSON

NIPT: K36306852C
Administrator: PIRRO VERUSHI
Objekti i Veprimtarisë: Botues dhe kancelari
Emërtime të tjera Tregtare: PIRRO VERUSHI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.01.2003
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
GRAMSH HOLTA 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 6.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara