Skip to content

KRESHNIK BARDHOSHI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-09 15:13:54
JSON

NIPT: K36306934K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi i pjeseve te kembimit te mjeteve rrugore me motor ose te rimorkiove.Riparimi dhe mirembajtja e pjeseve mekanike dhe te motorit ,te mjeteve rrugore me motot dhe rimorkiove.Riparimi dhe mirembajtja e karrocerise,te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove.Riparimi dhe mirembajtja e impiantit elektrik,te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove.Riparimi dhe mirembajtja e gomave,te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove.Blerja,shitja e mjeteve me motor dhe rimorkio.
Emërtime të tjera Tregtare: Kreshnik Bardhoshi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/04/2006
Rrethi: Has
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Krume, Lagjja Nr.2, Rruga Krume-Golaj Km1, Ndertese private Nr.30.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 668 392,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 879 770,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 922 160,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 924 595,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 906 396,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:9 494 164,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:9 108 776,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:9 593 095,00
Punuar Nga : L.Kanani