Skip to content

JORGO KONOMI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-04 14:56:50
JSON

NIPT: K36308504V
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Riparime të automjeteve, punime xhenerike, shitje pjesë këmbimi, vajrave dhe gomave të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: JORGO KONOMI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03/01/2003
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Finiq, Fshati Clirim, zona Inustriale SMT, godina me nr pasurie 467/10/2, zona Kadastrale 1413, kati i parë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 04.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala