Skip to content

KOSTAQ KALANDERI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-30 11:12:08
JSON

NIPT: K36308527N
Administrator: KOSTAQ KALANDERI
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë e artikujve elektrike dhe hidraulike
Emërtime të tjera Tregtare: KOSTAQ KALANDERI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.03.1994
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Delvinë S.BALLACI

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 30.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara