Skip to content

YLBER CANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-05 11:03:17
JSON

NIPT: K36308730W
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtia me pakicë e kompjuterëve. Kancelari, shtypshkrime me pajisje elektronike. pajisje zyre. Shitje të artikujve të kancelarisë dhe pajisjeve të zyrave. Import-Eksport, shitje me pakicë dhe shumicë telefona celularë dhe aparate në ndryshëm telefonikë, tableta dhe aksesorë të ndryshëm të kësaj kategorie. Shitje të artikujve informatikë si kompjuterë, laptop, kamera sigurie dhe aksesorët përkatës. Shërbime për rimbushje numrash telefonikë nga operatorët e tregut të telefonisë dhe të platformave dixhitale. Shërbime audio. Shitje numrash telefonikë me shumicë e pakicë të operatorëve telefonikë. Servis telefonash, kompjuterësh, si dhe i të gjitha llojeve të aparateve informatikë. Shtrim dhe montim linjash telefonike, interneti, platforma dixhitale. Shtrim dhe montim sistemesh sigurie, kamera vëzhgimi e të ngjashme. Ngritje agjencie për udhëtime dhe transport. Hapje bar-kafe, restorant, bujtina, hoteleri e të ngjashme. Ndërtim dhe mirëmbajtje e faqeve të internetit. zhvillim dhe mirëmbajtje e programeve kompjuterike etj.
Emërtime të tjera Tregtare: YLBER CANI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10/05/2002
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 01.04.2020, u pezullua aktiviteti i subjektit. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.

II. Me date 27.05.2020, u c’regjistrau aktiviteti i personit fizik. Statusi ndryshon nga: “Pezulluar” ne “C’regjistruar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, Peshkopi PESHKOPI Lagjja "Nazmi Rushiti" , Rruga(Bulevardi) "Eles Isufi" , dyqan në katin përdhe,ndërtesa pëballë kinemasë së qytetit Peshkopi.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 05.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala