Skip to content

FATOS ELEZI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-02 12:22:28
JSON

NIPT: K36308777O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me pakicë për artikuj ndërtimi dhe të ngjashme. Tregëtim të pajisjeve hidrosanitare,bojrave,kolles dhe finos,motorsharave dhe pjeseve te tyre,veglave dhe makinerive bujqesore.
Emërtime të tjera Tregtare: Vegla bujqësore dhe aksesorë-Fatos ELEZI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02/03/1999
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja "Treg", Sheshi "Faik Shehu", dyqani në katin e parë me numër pasurie Nr.22/209, Zona Kadastrale Nr.2932, ndërtesa nga ana juglindore e rrugës poshtë rreth-rrotullimit.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.02.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani