Skip to content

AGIM MADHI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-16 15:10:56
JSON

NIPT: K36308887E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shfrytëzim dhe shitje te lendes drusore, tregetim te mallrave ushqimore dhe industriale. Magazinim malli.
Emërtime të tjera Tregtare: AGIM MADHI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Gramsh
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Kodovjat, Fshati Kodovjat, rruga nacionale Gramsh-Korçë, objekt privat, zona kadastrale nr. 2188, nr. pasurie 154/3 prane Postes

Adresa:
Elbasan, Kodovjat, Fshati Kodovat, rruga nacionale Gramsh- Korçe, objekt privat, zona kadastrale nr.2188, nr. pasurie 154/3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 16.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani