Skip to content

Tomor Çemalli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-03 14:59:29
JSON

NIPT: K36310782O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë dhe shumicë e artikujve të ndryshëm, indrustrial, ushqimore, bylmet, fruta e perime, detergjentë, materjale pastrimi e desefiktimi, kancelari, tonera, kompjutera, printera e fotokopje, letër A4, mobilje e paisje zyrash, materiale elektrike e hidraulike, kondicionerë, pjesë këmbimi, dru zjarri, rroba pune e uniforma, pajisje sportive, fletëpalosje dhe reklama, farë bari, farë dhe fidan pemësh, lule e shkure dekorative, enë guzhine, gaz për gatim e ngrohje, fikse zjarri dhe mbushje fiksesh, materjale të buta, Paisje elektronike hardweri Tik. Organizim eventesh të ndryshme. Transport malli për nevojat e biznesit.
Emërtime të tjera Tregtare: ÇEMALLI_99
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 30/09/1999
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.C - Prodhimi primar me shumicë
Çështje Ligjore: Më datë 03.05.2016, u pushua përkohësisht aktiviteti i personit fizik për një periudhë të pacaktuar. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

Më datë 06.06.2016, u aktivizua veprimtaria e personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, Peshkopi, Lagjja "Gjok Doçi", Rruga "Tercilo Kardinali", Dyqani në katin e parë me numër pasurie 13/10 -N 11, Zona Kadastrale Nr. 2932/Peshkopi.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.09.2021
Kerkesa per heqjen nga statusi i pezulluar 06.06.2016
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala