Skip to content

LAVDRIM KOÇI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-24 15:25:32
JSON

NIPT: K36313753Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti pakicë, shtypshkrime, kancelari e pajisje elektronike. Tregtimi i artikujve të ndryshëm industrialë për përdorim të gjerë. Tregtim detergjentesh, materialesh pastrimi dhe i çdo produkti të ngjashëm me to. Tregtim pajisjesh elektronike, pajisjesh elektro-shtëpiake dhe e aparateve të radios e televizionit. Tregtim me pakicë i artikujve të imët, bojërave, qelqit dhe i artikujve prej qelqi. Tregtim materialesh higjeno-sanitare, prodhime qeramike, prodhime të artizanatit etj. Tregtim i konfeksioneve e tekstileve, i artikujve të farmaceutikës e kozmetikës, i këpucëve të çdo lloji, i galanterisë dhe artikujve të lëkurës e të ngjashme me to. Tregtimi i materialeve të ndërtimit i të gjitha llojeve dhe kategorive. Tregtim automjetesh të çdo lloji, marke e tonazhi, si dhe tregtimi i pjesëve të këmbimit për to. Hapje pikë lavazhi dhe servisi për automjete.
Emërtime të tjera Tregtare: Lavdrim Koçi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2001
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, PESHKOPI Lagjja"Gjok Doçi",Rruga(Bulevardi)"Eles Isufi",Dyqani në katin e parë,ndërtesa ngjitur me"Raiffeisen BANK"-Peshkopi.

Adresa:
Diber, PESHKOPI Lagjja "Gjok Doçi", Bulevardi "Elez Isufi", ndertesa 3-katëshe, kati i pare me Nr. Pasurie 14259-1, Zona Kadastrale Nr. 2932.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 24.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala