Skip to content

Ajet Çemalli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-01 10:55:13
JSON

NIPT: K36315706P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice dhe shumice e materialeve hidraulike, elektrike, hidrosanitare, termosanitare, material ndertimi, pllaka dhe artikuj te ndryshem. Bojra te ndryshme dhe sherbim lyerje dhe dekore te te gjitha llojeve. Tregtim dhe montim ndriçuesish, sinjalizimi urban. Ndertime civile dhe industrial te cdo lloji, sisteme ngrohje dhe ftohje nepermjet energjise diellore dhe termale. Tregtim dhe montim panelesh diellore, radiator ngrohje, soba me dru dhe pellet dhe kaldaja. Lyerje shtrim me pllaka dhe restaurime ndertesash. Transport i mallit per nevoja te biznesit.
Emërtime të tjera Tregtare: Ajet Çemalli
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17.02.2004
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja "Gjok Doçi", Rruga "Tercilio Kardinale", Dyqani në katin e parë me numër pasurie Nr.11/17+2-2/1, Zona Kadastrale Nr.2932

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani