Skip to content

Vitor Deçaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-10 12:23:47
JSON

NIPT: K37408024K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Riparim dhe sherbim automjete transporti rrugor, pike servisi. Transport mallrash dhe automjetesh. Tregtim artikuj te ndryshem, industrial, pjese kembimi, shit-blerje automjete transportit.
Emërtime të tjera Tregtare: SERVIS AUTO VIKTORIA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 16/10/2003
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Lagjja Tre Heronjte, Rruga Marin Biçekemi, nr pasurie 4/616, zona kadastrale 8593, godine 1 kateshe, ndertesa nr 39 4001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 10.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala