Skip to content

Lulzim Hasballa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-12-07 11:25:42
JSON

NIPT: K37506670T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te artikujve te ndryshem ushqimore dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: Lulzim Hasballa
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 04/02/1997
Rrethi: Librazhd
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Librazhd, UNAZA E RE

Adresa:
Elbasan, Librazhd, Lagjja nr 2, Rruga Arberia, objekt privat me zone kadastrale 2446, me numer pasurie 3/451.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2007
Pasqyrat Financiare viti 2008
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 355 135,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 276 695,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 126 814,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 442 453,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 050 523,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -487 434,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -340 201,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 682 751,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 934 468,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 812 788,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 1 150 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:20 117 463,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:20 850 387,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:26 146 458,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:15 550 257,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:15 155 279,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 749 820,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 218 256,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 6 299 787,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 10 366 053,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 11 672 520,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 10 926 319,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani