Skip to content

Ilir Dedolli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-27 07:38:08
JSON

NIPT: K37508925G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë artikuj elektrike, hidraulike dhe elektroshtëpiake.
Emërtime të tjera Tregtare: Ilir Dedolli
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.01.2000
Rrethi: Klos
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Dibër, KLOS, BASHKIA KLOS, Lagjja nr.1, Rruga Murat Basha, Kamion tip Benz me targë AA 539 AF
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Klos, Bashkia Klos, Rruga" Rexhep Pashe Mati", Ndertese private 2-kateshe Nr.5, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 27.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani