Skip to content

Bardhyl Sopaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-02 14:20:30
JSON

NIPT: K37509280R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim dhe Transportim mallrash te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: BARDHYL SOPAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06/02/2003
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Lagjja Nr.1, Rruga Pazarit, Zona Kadastrale Nr.2315, Nr. Pasurie 48/58.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 02.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 521 098,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 487 692,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:5 662 569,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:5 946 599,00
Punuar Nga : A.Lala