Skip to content

LEFTERI RIRA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-19 14:09:12
JSON

NIPT: K37509643O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin e artikujve te ndryshem industriale dhe ene guzhine. Detergjente, kozmetike. Punime ndertimesh, rikonstruksion i godinave, fasadave, te gjitha llojeve, patinime dhe lyerje. Tregtim dhe montim kaldajash, tregtim materiale gazi. Tregtim tekstilesh, konfeksione, materiale veshje sportive. Tregtim dhe mirmbajtje kompjuterash.
Emërtime të tjera Tregtare: Lefteri Rira
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17.06.1996
Rrethi: Perrenjas
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Çështje Ligjore: Me date 17.09.2020, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.

Me date 23.04.2021, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne aktiv.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Prrenjas, Lagjja nr 2, Rruga" Demokracia ", banese private me zone kadastrale nr 2924 me nr pasurie 2/334.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani