Skip to content

NATASHA MYRTAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-01 14:49:05
JSON

NIPT: K37509823M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Projektuese,mbikqyrese punimesh,kolaudatore punimesh per objekte ndertimi industriale, civile, ujesjellsa, gazsjellsa, vajsjellsa, rruge, ura, shpim puse uji, etj. Tregtim materiale ndertimi. Vleresuese pasurish te paluajtshme. Projektim mbikqyrje kolaudim punime pyllezimi dhe bimesh bujqesore. Hartim Studimesh per vleresimin e ndikimit ne mjedis (VNM).
Emërtime të tjera Tregtare: Natasha Myrtaj
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 12/04/2003
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Qender - MALLAKASTER DUKAS Lagjja Dukas, rruga nacionale "Fier Ballsh", zona kadastrale 1566, numer pasurie 93/14, banesa private nr-2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 01.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala