Skip to content

IMERR MILKURTI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-06 10:32:34
JSON

NIPT: K37721967G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Pike servisi,shitje pjese kembimi,shitje gazi,tregti,importexport,shitje mallrash te ndryshem,Bar-Bufe.Gomisteri. Grumbullim, perpunim e tregtim te bulmetit ( qumesht, kos, djath e gjithe nenproduktet e tyre).Import-eksport. Hapje baxho. Tregtim makineri e pajisje. Transport te bulmetit e te nenprodukteve te tij. Grumbullim, prodhim, perpunim, stampim ne forma te ndryshme, te lendeve plastike e tregtim te tyre. Tregtim te kafsheve shtepiake dhe kafsheve te fermes. Import-eksport i tyre. Mbareshtim te kafsheve (viçave) per prodhim mishi.
Emërtime të tjera Tregtare: IMERR MILKURTI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 04/04/2005
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Komsi FUSHE-BURREL Ndertese private 3-kateshe prane Drejtorise se Mirembajtjes se Rrugeve

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 06.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala