Skip to content

KASTRIOT BASHA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-07 13:37:25
JSON

NIPT: K37810313M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim, mbledhje depozitim ose shkaterrimin e mjeteve rrugore, Import te pjeseve te kembimit.Parkegj, lavazh, Kontrolle Teknike te Automjeteve.Ndryshim Konstruktiv, Autoshkolle.
Emërtime të tjera Tregtare: KASTRIOT BASHA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.06.2003
Rrethi: Kurbin
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
VII.3.B.3 - Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove
VII.3.A - Autoshkollë
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Lac, Lagjja nr 5, Rruga e Kombinatit, Ndertese 1 kateshe, Zk. nr.1768, me Pasuri nr.132/102, 132/100

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani