Skip to content

Fatmir Kalluçi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-22 11:47:06
JSON

NIPT: K38708435O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim të artikujve të ndryshëm ushqimore, inpute bujqësore, ushqimeve për blegtorinë dhe materiale ndërtimi.
Emërtime të tjera Tregtare: FATMIR KALLUÇI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 31/07/1992
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Berat, Çorovode, Kamion Benz 1113,Targa SK 0608 A.
Berat, Çorovode, Automjet tip TERHEQES VOLVO me targa AA987LF dhe GJYSEM RIMORKIO SCHMITZ me targa ADR113.
Berat, Çorovode, Kamion i tipit Mercedes Benz me targe AA226HI
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.5.B.3 - Tregtim me pakicë të plehrave kimike me rrezikshmëri
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Çorovodë Lagjja Hasan Seitaj, Rruga Arkitekt Kasëmi, ndertese 1-katëshe, me nr.178.

Adresa:
Berat, Çorovode, Lagjja Hasan Seitaj, Rruga Arkitekt Kasëmi, ndertese 2-kateshe, kati 1-re, prane ish NGP-se.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 22.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 239 747,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 488 276,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 842 985,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 971 280,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 222 449,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 606 480,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 365 683,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 236 339,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 297 573,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:15 609 981,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:12 906 994,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:23 087 129,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:27 305 278,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:31 255 185,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 569 876,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 9 154 630,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 5 475 907,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 5 239 747,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala