Skip to content

Fatos Xhani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-12-06 09:30:05
JSON

NIPT: K38710214N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime mekanike. Shërbime elektroaut dhe gomisterie, transport mallrash me pakicë për vete dhe për të tretë.
Emërtime të tjera Tregtare: Fatos Xhani
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/04/2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Më datë 01.04.2014, është pezulluar në mënyrë të përkohshme aktiviteti i shoqërisë.
II. Më datë 28.09.2015, shoqëria është rikthyer në statusin aktiv.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr 6, Rruga Besim Alla, Godina nr 7, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 06.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala