Skip to content

NAZMI MURATAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-08-30 09:15:55
JSON

NIPT: K39003675K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e perpunimit, tregtimit te lendeve drusore, sherbime te tjera si dhe sherbime transporti.Tregeti me shumice e pakice te artikujve ushqimore dhe te tndryshem.Tregtim pjese kembimi per mjete transporti dhe servis automjetesh.Prerje, prodhim dhe grumbullim te lendes drusore.
Emërtime të tjera Tregtare: NAZMI MURATAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 09.05.2006
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Kukes, BAJRAM CURRI KAMION MERCEDES BENZ TARGE AA 614 NC
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Bajram Curri, Lagjja 28 Gushti, Rr.Sulejman Vokshi, zona kadastrale 1347, nr.1 ,kati pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 30.08.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala