Skip to content

Alked Kopaçi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-07 13:05:40
JSON

NIPT: K41510041C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me Shumice dhe pakice te mallrave te ndryshme ushqimore , atyre industriale , pjese kembimi per makina , goma automjetesh , bateri automjetesh e Bar-Kafe . Gomisteri, vajra dhe servis.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTO KOPAÇI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03/02/2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, MAKINE VOLKSWAGEN CADDY E BARDHE AB538BH
Tirane, Kamionçine ATP me targe AA126UC
Tirane, MAKINE VOLKSWAGEN CADDY AB481BH E BARDHE Tirane
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr 7, Rruga e " Kavajës", Pallati nr 102, Shkalla nr 1, Kodi postar 1023

Adresa:
Tirane, Uzina Dinamo, brenda ne Ambjentet. (Magazine).

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 07.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 16 118 664,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 7 741 541,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 7 624 917,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 944 282,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 981 291,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 740 962,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 839 979,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 117 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 327 071,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:75 426 502,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:69 941 415,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:71 488 835,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:73 905 910,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:68 653 288,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:74 208 071,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 38 761 614,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 21 521 197,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 065 058,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala