Skip to content

ARTAN KODRAGJINI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-14 13:21:24
JSON

NIPT: K41601041G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice dhe pakice, te mallrave industriale, ushqimore, bujqesore, blegtorale, veshmbathje, konfeksione, prodhime e tregtim te materialeve te ndertimit, inerte, rere, zhavorr, automjeteve, makinerive, pajisjeve hidrosanitare, mobileve, artikujve kozmetike, lendeve te perpunuara dhe te paperpunuara, e bimeve medicinave, te lendeve drusore, plastike, duraluminit, tregtim te karburanteve dhe vajrave lubrifikante.Ne fusha te tjera: hapjen e bar bufeve, restoranteve, pikave te servisit, parkim automjetesh, lavazhit, hoteleve, fshatrave turistik, moteleve si dhe agjencive per shitblerje, dhenie me qira te pasurive te tundshme dhe te patundshem, agjencive per shitblerje. te kryeje cdo aktivitet tjeter te nevojshem, te lidhur, instrumental, te perafert, elementar, ose sidoqofte te dobishem, per shembull:Te ofroje garanci reale dhe/ose personale si per detyrime te vetat, ashtu edhe per te tretet, tregtim me shumice dhe pakice te materialeve te ndertimit, elektrike, hidraulike, vegla pune,mekanike,bojra etj.
Emërtime të tjera Tregtare: AN - GROUP
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 30/03/2004
Rrethi: Kamez
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez LAKNAS Laknas, Godine 2 kateshe, Kati Ire (Perballe ish Kompleksit Nr.1)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala