Skip to content

ILIR MARA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-16 10:14:25
JSON

NIPT: K41818004B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice pjese kembimi te perdorura, servis makinash.Tregti te pjeseve te reja te kembimit per automjete. Tregti te filtrave dhe vajrave lubrifikante. Tregti te aditiveve te ndryshem. Tregti te gomave te reja dhe baterive per automjete. Shit-blerje automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: LM QUALITY
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/06/2004
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Dytesore Tirane-Vore, Km.16, Godine 1 kateshe nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 16.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara